tuin

Veelgestelde vragen

 

WAT ZIJN DE BEZORGKOSTEN IN MIJN WOONPLAATS?

Tuinhout Groningen bezorgt uw bestelling  in een straal van 25km rondom stad Foxhol gratis vanaf een orderbedrag van 135 euro. Woont u buiten deze straal kijk dan onder verzendkosten voor de kosten voor bezorgen.

 

WAT IS DE LEVERTIJD VAN MIJN BESTELLING?

Wij proberen uw bestelling binnen 4 werkdagen uit te leveren mits de artikelen op voorraad hebben. Wij rijden op Maandag, Dinsdag, woensdag,donderdag,vrijdag in Groningen,Drenthe en Friesland.  Wij proberen ons zoveel mogelijk te schikken aan de wens van de klant qua dag en tijd. Wij nemen als u bij ons een bestelling hebt gedaan altijd telefonisch contact met u op. 

                                

ZIJN UW PRIJZEN INCLUSIEF BTW?

De prijzen die getoond worden op de website zijn altijd inclusief BTW

 

KUNNEN JULLIE AANGEVEN HOE LAAT DE BESTELLING BIJ MIJ GELEVERD WORDT?

Na uw bestelling krijgt u van ons een datum waarop wij de bestelling afleveren. Wij kunnen niet exact tijdstip aangeven waarop de bestelling geleverd wordt, wij werken altijd met marges van 4 uur (bijvoorbeeld tussen 13.00 en 17.00 uur.

Het is niet noodzakelijk thuis te zijn als de goederen worden bezorgt. Als u maar  d.m.v. een briefje laat weten waar de chauffeur het neer mag leggen. Dit geld alleen als de geleverde producten zijn betaald.

WANNEER LEVERT U DE BESTELLING AF?

Wij nemen altijd telefonisch contact met u op, of per e-mail. Als u uw bestelling heeft gedaan, krijgt u een bevestiging via e-mail.