banner tuinhoutgroningen

Privacy

 

PRIVACYBELEID

 Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Wij van Tuinhoutgroningen vof vinden het belangrijk dat uw persoonsgegevens zorgvuldig verwerkt  worden en beveiligd zijn.  

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat houdt onder andere in dat wij van Tuinhoutgroningen vof verantwoordelijk is voor een zorgvuldige verwerking van uw gegevens.

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij bevelen u aan om dit goed door te lezen.

Het gebruik van persoonsgegevens

Door te bestellen en te gebruik  te  maken van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Wij bewaren en gebruiken alleen de persoonsgegevens die zelf door u worden opgegeven bij het maken van een bestelling via onze website of bij het aanvragen van vrijblijvende offertes omtrent tuinhout.

Wij gebruiken voor de privacyverklaring de gegevens voor de volgende zaken:

Gemaakte bestelling

Als u bij ons een bestelling plaatst, hebben wij voor het bezorgen uw persoon gegevens nodig. Als het nodig blijkt te zijn voor een goede afhandeling kunnen wij uw gegevens ook verstrekken aan derden. Aan het eind van deze privacy verklaring leest u daar meer over.

Verwerker Persoonsgevens

Wij gebruiken Santu Pty Ltd als verwerker om namens ons klantgegevens te verzamelen

Publicatie

Wij publiceren uw klantgegevens niet.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Bewaartermijnen

De persoon gegevens worden maximaal 1 jaar bewaard, dit doen wij bestellingen af te handelen en mocht er een nalevering zijn dan kunnen wij zien wat u eerder heeft besteld. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren noodzakelijk stelt zoals de belastingdienst waar wij het factuur 7 jaar bewaren voor fiscale gegevens.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring.

Wij raden aan om deze privacy verklaring af en toe te bekijken, of er wijzigingen hebben plaats gevonden.

Inzage en wijziging in uw gegevens

Als u vragen hebt over uw privacy gegevens of u wilt inzage hiervan ,wijzigingen of verwijdering van uw persoons gegevens doorvoeren, dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen. Zie onze contact gegevens onder aan deze privacy verklaring.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Cookies

In onze webwinkel wat draait op het software programma shopfactory worden alleen sessie en winkelwagen cookies gebruikt deze zijn vrij gesteld van de AVG (artikel 29 richtlijnen werkgroepen)

Wij gebruiken cookies of soortgelijke methoden op onze website en in onze e-mails voor onze legitieme belangen volgens artikel 6 (f) van de AVG.

Ze stellen ons in staat om:

  • onze online winkel functies uit te voeren
  • uw bezoekerservaring te verbeteren
  • websiteverkeer bij te houden om ons te helpen bij het beheren van onze website
  • social media-functies aan te bieden

Verstrekking aan derden

Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Tuinhoutgroningen vof
Korte Borgweg 10b
9601 PV Foxhol
info@tuinhoutgroningen.nl
050 404 1986

 

 

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 16-05-2018.